Events


PRIVATE DINING

Hoe klein of groot het gezelschap, private dining by HRH vindt altijd plaats in een intieme setting. Met oog voor ieder detail en persoonlijke service aan tafel.

De culinaire invulling wordt volledig samengesteld naar de wensen van de opdrachtgever.

HIGH-END BLOGGER EVENTS

Niet meer weg te denken in de wereld van content marketing. HRH weet als geen ander invulling te geven aan de doelstellingen die horen bij een blogger event. Nationaal of internationaal, HRH heeft de juiste partners om een instagrammable event neer te zetten.

WEDDINGS

Say Yes Darling! Elke bruiloft is uniek, daarom werken wij per aanvraag een gewenst concept uit. Met persoonlijke service en kennis van de markt wordt een trouwdag een dag om nooit meer te vergeten.

CORPORATE EVENTS

HRH neemt de rol van gastheer over.

Uw gasten, dierbare relaties, worden letterlijk in de watten gelegd. Van receptie met verrassende catering tot een spetterend feest op een grandioze locatie. HRH garandeert een onberispelijke uitvoering van uw zakelijke bijeenkomst.

FESTIVAL

Foodtrucks, cocktailbars, stretch-tenten. HRH heeft een achterban van professionele partners om een festival op maat te organiseren. Uiteraard kunnen wij een voorstel voor entertainment uitwerken waarbij niets ons te gek is. Van mini reuzenrad tot tissue act, van volkszanger tot de beste coverbands van Nederland.

U vraagt….wij draaien

PRODUCT LAUNCHES

Eerste indrukken zijn blijvend.

Zeer belangrijk dus om een nieuw product goed te introduceren in de markt. HRH kan daarbij helpen. Met een passend concept, dat aansluit bij de boodschap en toegevoegde waarde heeft bij het voorstellen van uw merk.